Buffalo Chicken Egg Roll Minis
Need a dairy free hor d ' oeuvre? Buffalo Chicken Egg Roll Minis może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 67 kalorii. Ten przepis służy 35 i kosztuje 7 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz prawdziwy majonez mayo, won Ton wrappers, kurczak i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Buffalo Chicken Lasagna Roll-Ups, Crispy Buffalo Chicken Roll-ups, oraz Buffalo Chicken Hummus Roll Ups dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Połącz mieszankę coleslaw, kurczak, 1/4 szklanki dressing i sos Sriracha. Łyżka 1 zaokrąglona łyżka. coleslaw wymieszać po jednej stronie każdego opakowania won ton; lekko zwilżyć przeciwną stronę opakowania wodą.
Zwinąć wygrane Tony mocno, naciskając krawędź owijki do won ton, aby uszczelnić.
Miejsce, szew boki w dół, na blasze do pieczenia spryskane sprayem do gotowania. Lekko spryskać bułki z dodatkowym sprayem do gotowania.
Piec 10 do 12 min. albo aż do złotego brązu. W międzyczasie wymieszaj majonez, ser pleśniowy, seler i pozostały dressing.
Podawać sajgonki z mieszanką majonezu.