Budyń Truskawkowo-Bananowy
Przepis truskawkowo-bananowy budyń może zaspokoić Twoje pragnienie w ok. 10 minut. Ten przepis służy 6. Na $1.5 za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 354 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz bitą polewę, mleko, wafle waniliowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Budyń Truskawkowo-Bananowy, Budyń Chlebowy Truskawkowy Bananowy, oraz Pudding Truskawkowy Bananowy Puch dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać pudding i mleko w małej misce; wymieszać trzepaczką do uzyskania gładkiej konsystencji. Złożyć ubitą polewę do mieszanki budyniowej. Złóż banany.
Warstwa 3/4 filiżanki ciasteczka w dolnej części 8-calowego kwadratowego naczynia do pieczenia.
Połowę masy budyniowej rozłożyć na ciastkach. Powtórz procedurę z pozostałymi ciastkami i mieszanką budyniową. Wierzch z truskawkami.
Podawać natychmiast, lub przykryć i schłodzić.