Indyjski Pudding to deser, który służy 8. Jedna porcja zawiera 456 kalorii, 10g białka, oraz 21 g tłuszczu. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni indyjskiej. Ten przepis z prostych receptur wymaga melasy, cukru granulowanego, mąki kukurydzianej i lodów waniliowych. 2145 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 35 minut. Z łyżeczką wynik 0%, to danie jest improvable. Budyń Indyjski, Budyń Indyjski, oraz Budyń Indyjski są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Oparzenie mleka i masła: oparzenie mleka i masła w dużym podwójnym kotle. Lub podgrzać mleko i masło przez 5 lub 6 minut na dużym ogniu w kuchence mikrofalowej, aż się zagotuje, a następnie przenieść do garnka na kuchence. Utrzymuj ciepło na średnim ogniu.
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Rozgrzej piekarnik do 121°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Zrób bazę z mleka kukurydzianego: w oddzielnej misce wymieszaj mąkę kukurydzianą, mąkę i sól; wymieszaj melasę. Rozrzedzić mieszaninę z około 1/2 szklanki sparzonego mleka, kilka łyżek na raz, a następnie stopniowo dodawać mieszaninę z powrotem do dużego garnka sparzonego mleka. Gotować, mieszając do zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
4 Szklanki Mąki Pszennej
Śliwki Duszone Lub Inne Owoce
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
4
Hartować jajka, połączyć z mieszaniną mąki kukurydzianej mleka: hartować jajka, powoli dodając pół szklanki gorącej mieszanki mąki kukurydzianej mleka do ubitych jaj, stale ubijając.
Dodać mieszaninę jaj z powrotem do gorącej mieszanki mąki kukurydzianej mleka, wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
6
Dodać cukier, przyprawy, rodzynki w przypadku użycia: wymieszać cukier i przyprawy, aż będą gładkie. W tym momencie, jeśli mieszanina jest grudkowata, możesz przepuścić ją przez blender, aby ją wygładzić. Wymieszać rodzynki (opcjonalnie).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Wietnamskie Chipsy Cynamonowe
Pasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1
Wlać do 2 1/2 quart płytkie danie zapiekanki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie Zapiekane
2
Piec przez 2 godziny w temperaturze 121°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Schłodzić przez godzinę: pozostawić budyń do ostygnięcia około godziny, aby był w najlepszym wydaniu. Należy go podgrzać do temperatury ciepłej, jeśli został schłodzony.
4
Podawać z bitą śmietaną lub lodami waniliowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Batoniki Czekoladowe Toffi (1,4 Uncji Każdy), Pokruszone I Podzielone
Budyń można połączyć z Sherry, Moscato d ' Asti i Porto. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Solera Cream Sherry. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.