Budyń dyniowy z pikantnym sosem karmelowo-jabłkowym

Budyń dyniowy z pikantnym sosem karmelowo-jabłkowym
Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 408 kalorii, 5G białka, oraz 32G tłuszczu każdy. Jeśli 1,82 zł za porcję spada w budżecie, budyń dyniowy z pikantnym sosem karmelowo-jabłkowym może być super Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Halloween. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz bourbon, syrop klonowy, żółtka jaj i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Budyń dyniowy z pikantnym sosem karmelowo-jabłkowym, Budyń z dyni z pikantnym sosem karmelowo-jabłkowym i kremem z fasoli waniliowej Anglaise, oraz Budyń z dyni w sosie karmelowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 163°. masło 10-calowe szklane naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do PieczeniaSzklana Patelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Rozłóż kostki chleba na dużej blasze do pieczenia i piec w piekarniku, obracając raz, aż lekko tosty, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostki ChlebaKostki Chleba
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
3
Ochłoń.
4
Połączyć śmietanę, mleko, i fasola wanilii i nasiona w małym rondlu na średnim ogniu i doprowadzić do duszenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
KremKrem
NasionaNasiona
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Wymieszać żółtka, cukier, syrop klonowy, i puree z dyni w dużej misce. Powoli ubij gorącą mieszankę śmietany, aż do połączenia. Wyrzucić fasolę wanilii i ubić bourbon.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dynia KonserwowaDynia Konserwowa
WaniliaWanilia
Syrop KlonowySyrop Klonowy
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
KremKrem
CukierCukier
żółtko Jajażółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Kostki chleba dyniowego rozsypać w przygotowanym naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostki ChlebaKostki Chleba
DyniaDynia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
7
Wlać krem na chleb, naciskając na chleb, aby całkowicie zanurzyć go w kremie.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
ChlebChleb
8
Odstawić na 15 minut, aby chleb nasiąkł trochę kremu.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
ChlebChleb
9
Umieść naczynie w większej patelni do pieczenia i wlej gorącą wodę do patelni do pieczenia, aż dotrze do połowy boków szklanego naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
10
Piec, aż boki będą lekko nadmuchane, a środek lekko potrząśnie, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
Wyjąć z piekarnika i łaźni wodnej i ostudzić na stojaku z drutu przez co najmniej 30 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
12
Podawać ciepły budyń chlebowy z bitą śmietaną i skropiony pikantnym sosem karmelowo-jabłkowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
Mus JabłkowyMus Jabłkowy
KarmelKarmel
ChlebChleb
13
W razie potrzeby posypać pestkami dyni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona DyniNasiona Dyni
14
Przedruk za zgodą Bobby Flay Bar Americain Cookbook przez Bobby Flay z Stephanie Banyas i Sally Jackson, (C) 2011 Clarkson PotterBOBBY FLAY, autor bestsellerów New York Times, jest szefem kuchni-właściciel sześciu znakomitych restauracji, w tym Mesa Grill, Bar Americain, i Bobby Flay stek, i rozwijająca się lista Bobby Burger pałace. On jest gospodarzem wielu popularnych programów kulinarnych na Food Network, od Emmy-winning Boy Meets Grill i Grill It! z Bobbym Flayem, do serii Iron Chef America, Throwdown! z Bobbym Flayem i gwiazdą Food Network. Brunch @ Bobby 's zadebiutował na kanale Cooking jesienią 2010 roku, a America' s Next Great Restaurant zadebiutował w marcu 2011 roku na NBC. To jego jedenasta książka. Jego strona internetowa to Bobby
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
15
Flay.com.
16
Dodaj notatki moje notatki
17
edytuj moje notatki
18
zrobione
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn