Budyń Chlebowy Z Sosem Whiskey
Budyń chlebowy z sosem whisky może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 161 kalorii. Ten przepis służy 12. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką jajka, chleb, mleko i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 20%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Budyń chlebowy z sosem Whiskey, Budyń chlebowy z sosem Whiskey, oraz Czekoladowy budyń chlebowy z sosem Whiskey dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 8 składników w dużej misce; dobrze wymieszać.
Dodać kostki chleba; wrzucić delikatnie.
Mieszanka łyżka do 13-x 9-calowe naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 350 przez 50 minut lub do momentu, aż pudding jest ustawiony.