Papryka Faszerowana Czarną Fasolą
Papryka faszerowana czarną fasolą wymaga około 55 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 195 kalorii, 7G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 1,03 zł za porcję. Jeśli masz pod ręką oregano, szpinak, cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Z łyżeczką wynik 82%, to danie jest znakomite. Podobne przepisy to Papryka faszerowana ricottanem i czarną fasolą, Papryka faszerowana quinoanem i czarną fasolą, oraz Papryka Faszerowana Chili Z Czarną Fasolą.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Wlać wodę do naczynia do pieczenia o wymiarach 9x13 cali.
Serek śmietankowy wymieszać w misce, aż będzie gładki. Złóż brązowy ryż, szpinak, pokrojone w kostkę pomidory z zielonymi chiles, czarną fasolą, mieloną cebulą, kminkiem i oregano do serka śmietankowego, aż do równomiernego wymieszania.
Usunąć i wyrzucić łodygę, nasiona i membrany.
Wypełnij każdą połowę pieprzu z około 3/4 szklanki mieszanki ryżu; ułóż w naczyniu do pieczenia.
Ser posypać równomiernie nadziewanymi połówkami pieprzu.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż papryka będzie miękka, 35 do 45 minut.