Budyń Chlebowy Z Karczocha

Budyń Chlebowy Z Karczocha
Budyń chlebowy z karczocha wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 726 kalorii, 35g białka, oraz 39g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 4,25 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz sól i pieprz, ząbek czosnku, chleb na zakwasie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%, co jest solidne. Podobne przepisy to Budyń chlebowy ze szpinakiem i karczochem, Budyń chlebowy z pora i karczocha, oraz Budyń chlebowy z boczkiem, porem i karczochem.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Pieczywo tostować bezpośrednio na stojakach piekarnika do wyschnięcia i lekko złocistego, około 3 minut. Przetrzyj 1 stronę tosta z ciętymi bokami ząbka czosnku. Obniż temperaturę piekarnika do 37
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Posmaruj dno naczynia do pieczenia o wymiarach 9 na 13 cali 1 łyżką oleju z karczocha i ułóż jedną trzecią tostów w jednej warstwie. Wierzch z połową karczochów. Doprawić lekko solą i pieprzem, a na wierzch 1/3 sera. Powtórz z kolejną warstwą tostów, karczochów i sera i doprawić solą i pieprzem. Wierzch z pozostałym tostem i serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
4
W misce wymieszaj mleko z jajkami. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Wlać krem na chleb; przykryć folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 3/4 łyżki Mąki Pszennej3 3/4 łyżki Mąki Pszennej
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
6
Połóż kilka puszek na plastiku, aby utrzymać chleb w zanurzeniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
7
Pozostawić namoczyć, aż większość kremu zostanie wchłonięta, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 3/4 łyżki Mąki Pszennej3 3/4 łyżki Mąki Pszennej
8
Usuń plastik.
9
Umieść arkusz olejowanego papieru pergaminowego na wierzchu budyniu i przykryj folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
10
Piec na środku piekarnika przez 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
11
Wyjąć folię i pergamin; piec przez 15 minut dłużej, lub do góry jest złoty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
12
Pozostaw budyń do ostygnięcia przez 15 minut przed pokrojeniem na kwadraty i podaniem.
13
Dodać do przodu: budyń można przygotować przez Krok 3 i schłodzić przez noc.
14
Odstawić w temperaturze pokojowej na 30 minut przed kontynuowaniem.
15
Rekomendacja win: poszukaj pełnego smaku Chardonnay z odrobiną dębu, takich jak 2002 Tormaresca z Włoch lub 2000 Antonin Rodet Chteau de Chamirey Blanc z Francji.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChardonnayChardonnay
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia13
Magazyn