Budyń Chlebowy Z Karczocha

Budyń Chlebowy Z Karczocha
Budyń chlebowy z karczocha wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 726 kalorii, 35g białka, oraz 39g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 4,25 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz sól i pieprz, ząbek czosnku, chleb na zakwasie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%, co jest solidne. Podobne przepisy to Budyń chlebowy ze szpinakiem i karczochem, Budyń chlebowy z pora i karczocha, oraz Budyń chlebowy z boczkiem, porem i karczochem.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Pieczywo tostować bezpośrednio na stojakach piekarnika do wyschnięcia i lekko złocistego, około 3 minut. Przetrzyj 1 stronę tosta z ciętymi bokami ząbka czosnku. Obniż temperaturę piekarnika do 37
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Posmaruj dno naczynia do pieczenia o wymiarach 9 na 13 cali 1 łyżką oleju z karczocha i ułóż jedną trzecią tostów w jednej warstwie. Wierzch z połową karczochów. Doprawić lekko solą i pieprzem, a na wierzch 1/3 sera. Powtórz z kolejną warstwą tostów, karczochów i sera i doprawić solą i pieprzem. Wierzch z pozostałym tostem i serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
4
W misce wymieszaj mleko z jajkami. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Wlać krem na chleb; przykryć folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
6
Połóż kilka puszek na plastiku, aby utrzymać chleb w zanurzeniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
7
Pozostawić namoczyć, aż większość kremu zostanie wchłonięta, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
8
Usuń plastik.
9
Umieść arkusz olejowanego papieru pergaminowego na wierzchu budyniu i przykryj folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
10
Piec na środku piekarnika przez 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
11
Wyjąć folię i pergamin; piec przez 15 minut dłużej, lub do góry jest złoty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
12
Pozostaw budyń do ostygnięcia przez 15 minut przed pokrojeniem na kwadraty i podaniem.
13
Dodać do przodu: budyń można przygotować przez Krok 3 i schłodzić przez noc.
14
Odstawić w temperaturze pokojowej na 30 minut przed kontynuowaniem.
15
Rekomendacja win: poszukaj pełnego smaku Chardonnay z odrobiną dębu, takich jak 2002 Tormaresca z Włoch lub 2000 Antonin Rodet Chteau de Chamirey Blanc z Francji.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChardonnayChardonnay
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia13
Magazyn