Budyń chlebowy z białej czekolady z sosem z białej czekolady
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc daj białą czekoladę budyń chlebowy z sosem z białej czekolady spróbować. Jedna porcja zawiera 235 kalorii, 6G białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 9. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz masło, bagietkę, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Budyń chlebowy z białej czekolady z sosem z czerwonych jagód, Budyń z dyni w sosie z białej czekolady, oraz Budyń chlebowy z białej czekolady z sosem wiśniowym.
Instrukcje
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej. Rozgrzej piekarnik do 190°C (375°F). Masło 8 x 8-calowe kwadratowe naczynie do pieczenia. Kostki chleba rozsypać na patelni.
Aby zrobić budyń: w średniej wielkości rondlu heavy duty, podgrzać śmietanę, mleko, cukier i czekoladę na średnim ogniu, aż czekolada się stopi, stale mieszając.
Ubij w jajku, żółtka i wanilii, aż całkowicie włączone.
Wlać budyń na kostki chleba i nacisnąć na kostki chleba namoczyć.
Pozostawić mieszaninę na 10 minut, naciskając na kostki chleba kilka razy, aby równomiernie namoczyć.
Piec na złoty kolor i po prostu ustawić, o 30 do 35 protokół.
Niech patelnia ostygnie na stojaku z drutu.
Aby zrobić sos: w dużej żaroodpornej misce podgrzej czekoladę ze śmietaną, delikatnie ubijając, aż czekolada się stopi i mieszanina będzie gładka.