Budyń Chlebowy Mocha Fudge
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj budyniu chlebowego Mocha Fudge. Ten przepis służy 9 i kosztuje 57 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 303 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, mocną kawę, białka jaj i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Pudding Mocha Fudge, Mocha Fudge Pudding Parfaits, oraz Mrożony Solony Karmel Mocha Fudge Pudding.
Instrukcje
Połącz mleko o niskiej zawartości tłuszczu, gorącą kawę i ciemnobrązowy cukier w średnim rondlu na średnim ogniu; doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, mieszając, aż brązowy cukier rozpuszcza.
Zdjąć z ognia i schłodzić do temperatury pokojowej.
Dodaj substytut jajka, ekstrakt wanilii, sól i białka, mieszając trzepaczką.
Połączyć mieszaninę jaj i chleb w dużej misce, podrzucając delikatnie do herbu.
Łyżka połowę mieszanki chleba do 8-calowy plac do pieczenia naczynie pokryte sprayem do gotowania, i posypać równomiernie wiórkami czekolady. Top czekoladowe chipsy z pozostałą mieszaniną chleba.
Piec w 350 przez 45 minut lub do środka jest ustawiony.
Odstawić na 10 minut przed podaniem.