Budyń Chlebowo-Morelowy

Budyń Chlebowo-Morelowy
Czekoladowo-Morelowy budyń chlebowy może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 414 kalorii, 12g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz wanilię, jajka, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Budyń Chlebowy Czekoladowy Morelowy, Pudding Chlebowy Morelowy Z Podwójną Czekoladą, oraz Morelowy Budyń Chlebowy.

Instrukcje

1
Przyciąć skórki z chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
2
Pokrój Bochenek w poprzek na plastry o grubości 3/4 cala. Ułóż 8 do 10 plastrów po przekątnej w masle 8-calowej kwadratowej patelni, nakładając się, aby pasowały. W razie potrzeby pochyl plastry, aby nie rozciągały się ponad boki patelni. Jeśli chleb jest zbyt szeroki, przyciąć go. Włożyć czekoladę i suszone morele między kromki chleba, rozsypując trochę czekolady i moreli na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Morele SuszoneMorele Suszone
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
W misce ubij jajka, pół na pół, cukier, waniliowy i Likier pomarańczowy, aż do dobrze wymieszanego. Powoli wlać płyn na chleb.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier PomarańczowyLikier Pomarańczowy
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Odstawić, aż chleb będzie miękki i większość płynu zostanie wchłonięta, 30 do 40 minut; od czasu do czasu przewróć patelnię i łyżkę płynu na wierzch.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Piec w piekarniku 350, aż krem nie płynie w środku, gdy patelnia jest delikatnie przechylona, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Jeśli budyń jest blady, broil 3 do 4 cali od ciepła, aż złoty i chrupiący, 3 do 4 minut.
7
Podawać na ciepło lub chłodno.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Magazyn