Budyń Chlebowy Z Dzikich Grzybów
Budyń chlebowy z dzikich grzybów wymaga około 1 godzina i 15 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 446 kalorii, 16G białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na 5,76 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, parmezan, sól, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Budyń Chlebowy Z Dzikimi Grzybami, Budyń Chlebowy Z Dzikimi Grzybami, oraz Budyń Chlebowy Z Dzikimi Grzybami.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Na patelni prześcieradła kładziemy chleb w kostkach. Toast w piekarniku na złoty kolor, o 5 protokół.
W dużej patelni saute roztopić masło i podsmażyć szalotki, aż tylko zwiędną.
Dodać grzyby i podsmażyć, aż rumiane, o 6 protokół.
W dużej misce zrobić krem, ubić śmietanę z jajkami i doprawić solą i pieprzem.
Do masy jajecznej dodać kostki chleba tostowego wraz ze szczypiorkiem, tymiankiem i rozmarynem. Podsmażone grzyby wymieszać z tartym parmezanem.
Przenieść mieszaninę do 9 na 13-calowe naczynie do pieczenia, top z więcej startego parmezanu, do smaku.
Piec przez 45 minut lub do góry jest złoty kolor i krem jest ustawiony.