Buche de Noel

Buche de Noel
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać Buche de Noel spróbować. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.37 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 601 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 59 minut. Udaj się do sklepu i odbierz rum, żółtka, białka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bûche de Noël, Buche de Noel, oraz Buche De Noel dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Wyposażenie specjalne: 10 na 15-calową galaretkę z masłem i wyłożoną pergaminem z masłem
Składniki, których będziesz potrzebować
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
1
Białka i cukier ubić w misce miksera elektrycznego. Miseczkę przełożyć na gotującą się wodę i delikatnie ubijać, aż cukier się rozpuści i białka będą gorące. Podłącz miskę do miksera i ubijaj trzepaczką na średniej prędkości, aż ostygnie. Przełącz na wiosło i ubijaj zmiękczone masło i kontynuuj ubijanie, aż krem maślany będzie gładki. Rozpuszczamy kawę rozpuszczalną w trunku i ubijamy do maślanego kremu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Granulki Kawy, MieloneDodatkowe Granulki Kawy, Mielone
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
AlkoholAlkohol
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Obróć warstwę genoise i oderwij papier. Odwróć na świeżą kartkę papieru.
3
Warstwę rozprowadzić połową masła. Użyj papieru, aby pomóc ci zwinąć ciasto do ciasnego cylindra
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
4
Przenieść do blachy do pieczenia i przechowywać w lodówce przez co najmniej 30 minut lub do zestawu. Rezerwować pozostały krem maślany Na Zewnątrz buche.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1
Połącz pastę migdałową i 1 szklankę cukru w misce miksera elektrycznego i ubijaj za pomocą uchwytu łopatkowego na małej prędkości, aż cukier zostanie prawie wchłonięty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta MigdałowaPasta Migdałowa
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodaj pozostały 1 szklankę cukru i wymieszaj, aż mieszanina będzie przypominać drobne okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
3
Dodać połowę syropu kukurydzianego, następnie kontynuować mieszanie, aż trochę marcepanu trzyma się razem po ściśnięciu, dodając dodatkowy syrop kukurydziany trochę na raz, w razie potrzeby; marcepan w misce nadal będzie kruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan
MarcepanMarcepan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Przenieść marcepan na powierzchnię roboczą i zagnieść na gładką powierzchnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarcepanMarcepan
1
Zawinąć 1/3 marcepanu w 6-calowy cylinder i pokroić na 1-calową długość.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarcepanMarcepan
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
2
Zwiń połowę długości w kulki. Wciśnij Pozostałe cylindryczne długości (łodygi) do kulek (czapek), aby zrobić grzyby. Rozmazać z kakao w proszku. Aby ostrokrzew liści: zagnieść zielony kolor na 1/2 pozostałego marcepanu i zwinąć go w długi cylinder. Spłaszczyć tylną łyżką, a następnie poluzować ją od powierzchni łopatką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
MarcepanMarcepan
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
3
Pokroić w diamenty, aby liście, lub użyć noża.
4
Aby jagody ostrokrzewu: zagnieść czerwony kolor na mały kawałek marcepanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarcepanMarcepan
Maleńkie Tarty W Czerwonej PanierceMaleńkie Tarty W Czerwonej Panierce
5
Przetocz się w małe kulki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
6
Aby zrobić szyszki, zagnieść kakao w proszku do pozostałego marcepanu. Podziel na pół i uformuj na 2 kształty stożków. Ukoś boki stożków punktami nożyczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
MarcepanMarcepan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nożyczki KuchenneNożyczki Kuchenne
7
Rozpakuj ciasto. Trim końce na przekątnej, zaczynając cięcia o 2 cale od każdego końca. Większy wycięty kawałek należy ułożyć na buche około 2/3 u góry. Przykryj Buczek reserved buttercream, upewniając się, aby zakręcić wokół wystającego pnia. Smagnij masło widelcem lub grzebieniem dekoracyjnym, aby przypominało korę.
Składniki, których będziesz potrzebować
KoraKora
8
Przełożyć Buczek na talerz i udekorować marcepanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarcepanMarcepan
9
Talerz posypać i obsypać oszczędnie cukrem cukierniczym "śniegiem"."
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
10
Przechowywanie: Przechowywać w chłodnej temperaturze pokojowej. Resztki przykryć luźno i przechowywać w temperaturze pokojowej.
11
Ustaw stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 400 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
12
Do połowy napełnić średni rondel wodą i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Obniż ciepło, aby woda się gotowała.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
13
Jajka, żółtka, sól i cukier ubić w misce miksera o dużej wytrzymałości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
14
Umieść na patelni gotującej się wody i delikatnie ubijaj, aż mieszanina będzie po prostu letnia, około 100 stopni (test palcem). Podłącz miskę do miksera i z mocowaniem trzepaczki, ubijaj na średniej prędkości, aż mieszanina jaj zostanie schłodzona (dotknij zewnętrznej części miski, aby powiedzieć) i potrojona w objętości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
15
Podczas ubijania jaj, wymieszać mąkę, skrobię kukurydzianą i kakao.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
16
Przesiać 1/3 mieszanki mąki na ubitych jaj. Użyj gumowej szpatułki, aby złożyć mieszankę mąki, upewniając się, że zeskrobujesz całą drogę do dna miski na każdym przejściu przez ciasto, aby zapobiec gromadzeniu się mieszanki mąki i tworzeniu grudek. Powtórz z kolejną 1/3 mieszanki mąki i na koniec z resztą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
17
Zeskrobać ciasto na przygotowaną patelnię i wygładzić wierzch.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
18
Piec genoise przez około 10 do 12 minut, lub do dobrze wzrosła, głębokie i jędrne w dotyku. (Upewnij się, że ciasto nie przeciąża się i nie staje się zbyt suche, w przeciwnym razie będzie trudne do zwinięcia.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
19
Użyj małego noża do parowania, aby poluzować ciasto z boków patelni. Odwróć ciasto na stojaku i niech ciasto ostygnie prawej stronie na papierze.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
20
Wyjmij papier, gdy ciasto jest chłodne.
21
Przechowywanie: owinąć w folię i przechowywać w lodówce przez kilka dni lub dwukrotnie zawijać i zamrażać do miesiąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 59 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn