Bucatini Z Sosem Oliwkowo-Kaparowym
Bucatini z sosem oliwkowo-kaparowym to Wegetariańskie danie główne. Na 2,39 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 678 kalorii, 25g białka, oraz 33g tłuszczu. Ten przepis służy 4. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Mieszanka płatków paprykowych, pomidory, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć pomidory można śledzić to danie główne z Pink Peony Popcorn Balls jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Medaliony wieprzowe z sosem oliwkowo-kaparowym, Okoń morski z sosem cytrusowo-oliwkowo-kaparowym, oraz Linguine z Kaparem i sosem z zielonych oliwek dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Dodaj makaron i gotuj zgodnie z zaleceniami etykiety. Rezerwa 1/2 szklanki wody do gotowania, a następnie odsączyć makaron.
W międzyczasie ułóż czosnek, 1 łyżkę kaparów i płatki czerwonej papryki na desce do krojenia; zmiel, a następnie zmiażdż płaską stroną noża szefa kuchni, aby uzyskać pastę.
Przenieść mieszaninę do dużej miski i dodać oliwę z oliwek, pomidory, oliwki, Pozostałe 1 łyżka kaparów i masło. Wymieszać z bazylią i serem.
Dodaj makaron do miski z mieszaniną pomidorów i wrzucić, aż masło się stopi, dodając zarezerwowaną wodę do gotowania nawilżyć, w razie potrzeby. Doprawić solą.