Brzoskwiniowo-Bourbon Sours
Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.64 za porcję. Jedna porcja zawiera 173 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz Bourbon, przetwory brzoskwiniowe, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Biały brzoskwiniowo-Bourbon tost francuski z białym brzoskwiniowo-orzechowym syropem klonowym, Dżem Brzoskwiniowy Bourbon, oraz Ciasto Brzoskwiniowe Bourbon dla podobnych receptur.
Instrukcje
W szklanym dzbanku ubijamy razem przetwory brzoskwiniowe i gorącą wodę do rozpuszczenia konserw.
Wlać bourbon i sok z cytryny.
Napełnij shaker koktajlowy lodem.
Dodaj jedną trzecią mieszanki bourbona, przykryj pokrywką i wstrząśnij aż do całkowitego ostygnięcia.
Wlać lód do 2 (8 - do 12-oz.) okulary. Powtórz procedurę z pozostałą mieszaniną bourbona.
Dekorować, w razie potrzeby.
Podawać napoje natychmiast.
* Bez pestek można zastąpić jeżyny, morele lub imbir.
Dodaj ozdoby, aby dopasować lub uzupełnić smak konfitury wybrać. Świeże jeżyny i gałązki mięty świetnie prezentują się na kieliszkach Sour z jeżyn i Bourbonów, a plastry cytryny i kiwi są fantazyjnymi akcentami koktajli imbirowo-Bourbonowych.