Brzoskwinie z miętowo-migdałowym Pesto i Brie
Brzoskwinie z miętowo-migdałowym Pesto i Brie mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 145 kalorii, 6G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz migdały, ocet balsamiczny, sałatki dla smakoszy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowane białe kalifornijskie brzoskwinie z pesto migdałowo-miętowym, Kurczak migdałowo-morelowy z miętowym Pesto, oraz Kurczak migdałowo-morelowy z miętowym Pesto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyciąć X na dnie brzoskwiń, ostrożnie przecinając tylko przez skórę. Napełnij duży holenderski piekarnik wodą i zagotuj. Brzoskwinie zanurzyć na 20 sekund; wyjąć łyżką szczelinową i zanurzyć w lodowatej wodzie. Skórki z brzoskwiń zdjąć nożem do parkowania (skóra będzie bardzo luźna).
Brzoskwinie przeciąć na pół i usunąć pestki.
Połączyć miętę i cukier w blenderze lub robocie kuchennym; proces do posiekania.
Dodać ocet i pieprz; proces do dobrze wymieszane.
Wlać mieszaninę mięty do dużej miski i dodać migdały i połówki brzoskwini. Przykryć i schłodzić 4 godziny.
Wyjąć brzoskwinie łyżką szczelinową, zastrzegając marynatę.
Ułóż warzywa sałatkowe na każdym z 8 talerzy, a na wierzchu połówkę brzoskwini i klin sera.
Podawać z francuskim chlebem.