Bruschetta Con Pomodori
Bruschetta Con Pomodori może być dobrym przepisem, aby poszerzyć swoją kolekcję przystawek. Ten wegański przepis służy 8 i kosztuje 73 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 161 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka oliwy z oliwek, soli, liści bazylii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 17 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 35%. Podobne przepisy to Bruschetta di Pomodori Mary Helen, Jajka Pieczone Z Pomidorami (Uovan Al Piatto Con Pomodori), oraz Tiella di patate, cipolle e pomodori (Zapiekanka ziemniaczana, cebulowa i pomidorowa).
Instrukcje
W misce, połączyć oliwę z oliwek, pomidory, mielony czosnek, bazylia, cayenne, i sól. Odstawić na co najmniej 60 minut do marynowania.
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu lub patelnię grillową na średnie ciepło.
Grill chleb, aż będzie rumiane z obu stron, o 2 minut na stronie. Jeszcze ciepłe, natrzeć każdą stronę posiekanym czosnkiem. Mieszankę pomidorową podzielić na każdą kromkę chleba. Ułóż na talerzu i podawaj.