Brown Butter Soda Bread

Brown Butter Soda Bread
Przepis Brown Butter Soda Bread jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym Wegetariańskie opcja dla miłośników europejskiej żywności. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 156 kalorii. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Tylko kilku osobom spodobał się poranny posiłek. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać masło, sól, soda oczyszczona, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Brown Butter Soda Bread, brown butter soda bread, oraz Brązowy Chleb Sodowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 191°. wymieszaj masło w dużym rondlu na średnim ogniu, aż stopi się i złoty kolor, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PiekarnikPiekarnik
2
Zdjąć z ognia.
3
Wymieszaj mąkę, owies, cukier, rozmaryn, proszek do pieczenia, soda oczyszczona, sól i 3/4 łyżeczki pieprzu w dużej misce do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
RozmarynRozmaryn
PieprzPieprz
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Owies ZwyczajnyOwies Zwyczajny
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Wlać maślankę i stopione rumiane masło na mieszaninę mąki; mieszać widelcem, aż mieszanina mąki jest zwilżona.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
5
Ciasto wyłożyć na mąkę. Zagniataj delikatnie, aż ciasto się połączy, około 7 obrotów. Podziel na pół. Kształt każdej połowy w piłkę; spłaszczyć każdy do 6-calowej rundy.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
6
Miejsce rund na nieczystej blachy do pieczenia, odstępy 5 cali od siebie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
7
Wierzch pędzla z ubitym białkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
8
Posypać lekko zmielonym czarnym pieprzem. Za pomocą małego ostrego noża, wyciąć 1/2-cala-Głębokie X w górnej części każdej rundy ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
9
Pieczywo pieczywo do głębokiego złocistego brązu i tester włożony do środka wychodzi czysty, o 45 protokół. Chłodne pieczywo na półce co najmniej 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
1
Dostaniesz najbardziej delikatny chleb sodowy przez ugniatanie ciasta delikatnie i krótko, tylko do momentu, gdy się połączy, więc gluten jest minimalnie rozwinięty.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
CiastoCiasto
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia2
Magazyn