Brokuły z orzechów sosny i parmezanu
Orzeszki piniowe i brokuły parmezan może być tylko przystawka szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 55 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 137 kalorii, 4G białka, oraz 11g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz parmezan, brokuły różyczki, olej canolan, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Agnolotti z pieczonym brokułem i szpinakiem w sosie z maślanych orzechów piniowych, Pikantne brokuły Rabe z parmezanem i orzeszkami pinii, oraz Brokuły Pieczone Z Szalotką, Orzeszkami Piniowymi I Parmezanem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Do oleju rzepakowego dodaj orzeszki piniowe, skórkę cytrynową, sól koszerną i czarny pieprz. Wymieszać z brokułami na parze i startym parmezanem.