Ten przepis służy 8. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 398 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka skórki limonki, serek śmietankowy, limonka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Macadamia Key Lime Pie, 3 1/2 Cala Miniaturowe Ciasto Z Limonką, oraz Key Lime Hatch Chile Gelato: Jak korzystać z Hatch Chiles.
Instrukcje
1
Rozgrzać piekarnik do 232°. zrobić ciasto crust zgodnie z zaleceniami na polu dla jednej skorupy
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Pieczona Skorupka. Całkowicie schłodzić na stojaku chłodzącym, około 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
3
W rondlu 1-quart posyp żelatynę sokiem z limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Limonki
żelatyna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
4
Odstawić 5 minut, aby zmiękczyć. Używając trzepaczki drucianej, ubić cukier i jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
5
Podgrzać mieszaninę do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień; gotować delikatnie 3 minuty, stale mieszając.
6
W średniej misce ubić serek śmietankowy i masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Wlać gorącą mieszaninę soku z limonki; ubijać, aż będzie gładka i dobrze wymieszana. Przechowywać w lodówce około 45 minut lub do ostygnięcia, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Limonki
8
W średniej misce ubij 1 szklankę śmietany do ubijania, aż utworzą się sztywne szczyty. Złóż schłodzoną mieszaninę soku z limonki i startą skórkę z limonki. Łyżka do schłodzonej skorupy ciasta. Przechowywać w lodówce do firmy, o 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do Bicia
Sok Z Limonki
Skórka Z Limonki
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Dekoruj bitą śmietaną i plastrami limonki według uznania. Przykryć i schłodzić pozostałe ciasto.