Bratwursts duszone w piwie z cebulą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Bratwursts duszone w piwie z cebulą. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 453 kalorie, 15g białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Ten przepis od Chow ma 1 fanów. Jeśli masz brązowe ale, rolki hoagie, nasiona gorczycy brązowy, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Bratwursty Piwne, Piwo Duszone Cebulowe Burgery, oraz Duszony Mostek Z Sosem Piwno-Cebulowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść nasiona gorczycy i kminek w małej plastikowej torebce i zmiażdż je młotkiem do mięsa lub wałkiem do ciasta.Roztopić masło w holenderskim piekarniku lub dużym, szerokim garnku z grubym dnem na średnim ogniu, aż do spienienia.
Dodać 6 bratwursts i gotować, obracając od czasu do czasu, aż rumiane ze wszystkich stron, o 10 minut w sumie.
Wyjąć na talerz i powtórzyć z pozostałymi 6 bratwursts.Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu, dodać zmiażdżoną mieszankę nasion, cebulę i brązowy cukier, i obficie doprawić solą i pieprzem. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula zmiękną i zaczynają brązowieć, o 40 protokół.
Dodać zarezerwowane bratwurts i wszelkie zgromadzone soki, pisklęta pisklęta w cebuli.
Wlać piwo i dusić bratwursts, obracając raz, aż są całkowicie gotowane przez, około 30 minut.
W każdej bułce umieścić kiełbasę i podawać z cebulą i musztardą na boku.