Brandy Slush
Brandy Slush może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 15. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 246 kalorii. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz brandy, wodę, koncentrat soku pomarańczowego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Brandy Slush, Morelowa Brandy Slush, oraz Tea Slush dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wlać 2 szklanki wrzącej wody nad torebki herbaty; przykryć i niech strome 5 minut.
Wyjąć i wyrzucić torebki herbaty, delikatnie ściskając.
Wymieszać razem Pozostałe 7 szklanek wrzącej wody i 2 szklanki cukru w holenderskim piekarniku, mieszając, aż cukier się rozpuści. Wymieszać mieszaninę herbaty, koncentrat soku pomarańczowego i kolejne 3 składniki.
Ostudzić do temperatury pokojowej (około 30 minut). Podzielić mieszaninę pomiędzy 2 (1-gal.) zip-top plastikowe torby zamrażarki; zamrażać 4 godziny.
Wyjąć torebki z zamrażarki na 30 minut przed podaniem. Wycisnąć 1 torebkę rękami, aby rozbić mieszaninę na kawałki; wlać do dzbana i wymieszać w 2 butelkach wody sodowej, aż będzie sypki. W razie potrzeby powtórzyć z pozostałym workiem.
Dekorować, w razie potrzeby.