Brandy Pieprz Miód Szynka Glazurowana
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na napoje,więc spróbuj szynki z miodem pieprzowym Brandy. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 509 kalorii, 70g białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 10,31 zł / porcja, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka szalotki, masło, kolorowe ziarna pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sos Z Zielonego Pieprzu-Brandy, Stek z sosem Brandy i pieprzu, oraz Brandy Flamed Peppercorn Steak dla podobnych receptur.
Instrukcje
Niech szynka siedzieć w temperaturze pokojowej 30 minut. Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. odciąć skórę z szynki w razie potrzeby. Przełóż szynkę przez tłuszcz w układzie przekątnej, bez krojenia mięsa.
Umieść szynkę, płasko w dół, na stojaku na patelni do pieczenia.
Wlać 1/4 cala wody na dno patelni. Piecz szynkę, aż osiągnie temperaturę wewnętrzną około 130 stopni F, około 2 1/2 godzin lub 15 minut na Funt.
W międzyczasie roztopić masło w małym rondlu na średnim ogniu.
Dodać szalotki i gotować do miękkości, o 1 minutę.
Zdjąć patelnię z ognia i dodać brandy. Powrót do ognia i nadal gotować, aż brandy zmniejsza się o około połowę.
Dodać miód i pieprz; nadal gotować, aż mieszanina zgęstnieje, o 15 protokół.
Wyjmij szynkę z piekarnika, gdy osiągnie 130 stopni F wewnętrznie. Zwiększ temperaturę piekarnika do 425 stopni F. łyżką lub szczotką część glazury na całej szynce.
Dodaj wodę w razie potrzeby na dno patelni. Powrót szynkę do piekarnika i pieczenia, fastrygowanie co 10 minut z pozostałą glazurą, aż dobrze lakierowane i lekko chrupiące na krawędziach, o 45 minut więcej.