Bourbon schabowy i jajka sadzone
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranny posiłek, więc daj Bourbon Glazed schabowe i smażone jajka spróbować. Jedna porcja zawiera 454 kalorie, 36g białka, oraz 27 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 2,53 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 245 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz koszerną sól i pieprz, jajka, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Bourbon Glazurowany Kotlet Schabowy, Kotlety Wieprzowe Z Musztardą I Bourbonem, oraz Bourbon Glazed Schab # SundaySupper.
Instrukcje
W małej misce połącz brązowy cukier, wędzoną paprykę, 1 łyżeczkę soli i 1 łyżeczkę pieprzu. Mieszankę brązowego cukru utrzeć na kotletach wieprzowych.
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu, aż pienienie ustąpi.
Dodać kotlet schabowy i gotować, aż dobrze rumiane, o 4 protokół. Flip wieprzowina i gotować, aż rumiane na drugiej stronie, o 3 protokół.
Dodaj bourbon do patelni. Nadal gotować, aż płyn zmniejszył się do ciemnej glazury, o 3 minuty dłużej.
Usuń kotlety wieprzowe i wszelkie pozostałe glazury z patelni i rezerwy.
Przełożyć kotlety schabowe na duży talerz, aby odpocząć, nalewając na wierzch dowolną glazurę.
Wytrzyj patelnię ręcznikiem papierowym. Powrót patelni na średnim ogniu, dodać olej, i ciepła, aż migotanie. Smażyć jajka, aż białka są ustawione, ale żółtka są nadal ciekłe, o 3 protokół. Doprawić solą i pieprzem. Każdy kotlet schabowy ułożyć jajkiem, posypać szalotkami i podawać.