Boule de Fromage aux Herbes et au Bacon jest bezglutenowe przepis z 1 porcją. Na $7.06 za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 2151 kalorii, 61g białka, oraz 202g tłuszczu. Jeśli masz ser cheddar, płatki pietruszki, tymianek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 15 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Siewna Boule Multigrain, Parmezan & Scallion Boule, oraz Classic Walnut Boule dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wymieszać ser śmietankowy, ser Cheddar, sos sałatkowy, zielona cebula, boczek, 1 łyżeczka koperku, tymianek, czarny pieprz, sól koszerna, Worcestershire, i pieprz cayenne w misce, aż składniki są równomiernie rozłożone. Przykryj miskę folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno
Kraft® Ostry Ser Cheddar
1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej
12 Do 16 Bułek Kanapkowych
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
2 Szklanki Ząbków Czosnku
Koper
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos