Bouillabaisse
Bouillabaisse może być tylko zupa szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.44 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 378 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, szafran, tymianek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Z łyżeczką wynik 43%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Moja uproszczona ryba Bouillabaisse-Ma bouillabaisse wersja simplifiée, Bouillabaisse, oraz Bouillabaisse dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę w dużym garnku do zupy na średnim ogniu.
Dodać pory i cebulę i gotować, przykryte, aż warzywa będą miękkie i lekko kolorowe, o 25 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Dodać przecier pomidorowy, pomidory, tymianek, pietruszka, liście laurowe, wino, wywar rybny, sól i pieprz. Dusić do mieszania smaków, 20 protokół. (Zupę można przygotować kilka godzin wcześniej. Wróć do gotowanego na wolnym ogniu przed kontynuowaniem.)
Wymieszać masło i mąkę razem w misce, a następnie ubić mieszaninę do mieszaniny pomidorów.
Dodać szafran i małże i małże w skorupkach i gotować na wolnym ogniu przez 5 protokół.
Dodaj ryby, krewetki, i ogony homara i gotować na wolnym ogonie, aż wszystkie skorupiaki są otwarte i ryby jest zrobione, kolejny 5 minut. Nie przegotować.
Kadzi do gorących talerzy zupy, odrzucając wszelkie małże lub małże, które nie zostały otwarte.
Udekorować grzankami czosnkowymi i od razu podawać.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;