Boston Fudge Cake with Fudge Sauce
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc daj Boston Fudge Cake z sosem Krówkowym spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 782 kalorie. Ten przepis służy 9 i kosztuje $1.03 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka czekolady, czekolady, odparowanego mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Ciasto Czekoladowe Z Sosem Krówkowym, Ciasto krówkowe z sosem Nerkowcowo-karmelowym, oraz Ciasto czekoladowe Savannah z gorącym sosem Krówkowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Smar i mąkę arkusz patelni.
Aby ciasto, śmietanę razem cukier, skrócenie; dodać maślankę i wanilię.
Dodać roztopioną czekoladę i jajka, 1 na raz; ubijać przez 2 minuty. Suche składniki przesiać, dodać do śmietany. Pokonaj dodatkowe 2 minuty.
Wlać do przygotowanej blachy.
Aby zrobić sos, roztopić czekoladę i masło w rondlu na bardzo małym ogniu. Wymieszać z cukrem pudrem, na przemian z odparowanym mlekiem, dobrze wymieszać. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając. Gotować i mieszać, aż mieszanina stanie się gęsta i kremowa, o 8 protokół. Wymieszać wanilią; podawać na ciepło na cieście.