Boston Cream Pie
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj Boston Cream Pie. Ten przepis serwuje 96 i kosztuje 35 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 194 kalorie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, mieszankę ciast, wiśnie maraschino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Gofry Boston Cream Pie z kremem z ciasta bezmlecznego i domowym sosem czekoladowym, Boston Cream Pie, oraz Boston Cream Pie podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj i upiecz ciasta zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, używając czterech nasmarowanych 13 cali. x 9 po. patelnie do pieczenia. Całkowicie schłodzić na stojakach drucianych.
Tymczasem w dużej misce ubijaj mleko i pudding na niskim poziomie przez 2-3 minuty. Przykryć i schłodzić przez co najmniej 30 minut.
Każde ciasto pokroić na 24 kawałki; podzielić każdy kawałek poziomo.
Umieść około 1 łyżkę budyniu między warstwami.
Rozprowadzić każdą z 1 łyżką polewy krówki i w razie potrzeby udekorować wiśnią.