Boskie Truflowe Brownies

Boskie Truflowe Brownies
Boskie trufle Brownies może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 61 kalorii. Ten przepis służy 55 i kosztuje 14 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Mieszanka śmietany do ubijania, jajka, półsłodkiej czekolady piekarskiej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Truflowe Brownies, Truflowe Brownies, oraz Murzynki Truflowe Mocha dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Linia 8-calowa kwadratowa patelnia do pieczenia z folią, z końcami folii rozciągającymi się po bokach. Spryskać sprayem do gotowania. Mikrofalówka 2 oz. czekolada i masło w średniej misce na wysokości 1 min. 30 sek. lub do momentu rozpuszczenia masła. Mieszaj, aż czekolada całkowicie się rozpuści. Wymieszać w 1/2 szklanki cukru. Zmiksować w 1 jajku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
CzekoladaCzekolada
MasłoMasło
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
MikrofalówkaMikrofalówka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
3
Dodać mąkę; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
4
Rozprowadzić na dnie przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Mikrofalówka pozostała czekolada i śmietana w misce do mikrofalówki 1 min. 30 sek.; mieszaj, aż czekolada całkowicie się rozpuści. Ubić pozostały cukier i jajka w dużej misce z mikserem na dużej prędkości 1 min. lub aż do gęstego i cytrynowego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
KremKrem
CytrynaCytryna
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Dodać mieszankę śmietany; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
7
Wlać ciasto na patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Piec 35 min. lub do momentu ustawienia topping. Chłodno na patelni. Uruchom nóż po bokach patelni, aby poluzować deser; użyj uchwytów foliowych, aby usunąć z patelni przed cięciem, aby służyć. Przechowywać w lodówce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje55
Ocena Zdrowia0
Magazyn