Bogata Czekoladowa Krówka
Bogata czekoladowa Krówka może być tylko Azjatyckie przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 73 kalorie, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 64. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś orzechy, półsłodkie chipsy czekoladowe, czekoladę do pieczenia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Najlepsze W Historii Bogate Ciasto Czekoladowe Krówki, Ultra-Bogate Czekoladowe Ciasteczka Krówkowe, oraz Bogaty Sos Gorących Krówek dla podobnych receptur.
Instrukcje
Nasmaruj dno i boki 8-calowej kwadratowej patelni masłem.
W rondlu 2-ćwiartkowym podgrzać mleko, chipsy czekoladowe i niesłodzoną czekoladę na małym ogniu, stale mieszając, aż czekolada się stopi i mieszanina będzie gładka.
Szybko wymieszać z orzechami i wanilią.
Rozprowadzić na patelni. Przechowywać w lodówce około 1 godziny 30 minut lub do firmy.
Pokrój w 8 rzędów po 8 rzędów, aby uzyskać 1-calowe kwadraty.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Winnica Leo Steen Saini Chenin Blanc z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Podobnie jak Transport na wiosenną łąkę, to urocze wino wyświetla kuszące aromaty rumianku, werbeny cytrynowej, tymianku i pikantnych cytrusów. Na długim, orzeźwiającym podniebieniu, doskonała naturalna kwasowość i wilgotna mineralność żwiru wprowadzają piękną energię do wina, przenosząc smaki zielonego jabłka i gruszki Anjou do jasnego, skoncentrowanego wykończenia.