Boeuf Bourguignon

Boeuf Bourguignon
Need a dairy free main course? Boeuf Bourguignon może być świetny przepis, aby spróbować. Na $9.97 za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 44g białka, 77 g tłuszczu, oraz w sumie 1018 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz bulion wołowy, gałązki rozmarynu, gałązki tymianku i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Boeuf Bourguignon, Boeuf Bourguignon, oraz Boeuf Bourguignon dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Czosnek umieścić na dużym kawałku folii.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
3
Wlać 2 łyżki wina na czosnek. Owiń folię wokół czosnku, aby dołączyć. Czosnek upiec na miękko, około 40 minut. Super. Nacisnąć czosnek między opuszkami palców, aby uwolnić się ze skórek; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
WinoWino
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
4
Boczek gotować w dużym garnku na średnim ogniu do brązowego, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
5
Transfer na ręczniki papierowe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
6
Wlać kapiele do małej miseczki. Powrót 2 łyżki do tego samego garnka; reszta rezerwy. Zwiększyć ciepło do wysokiej. Pracując partiami, dodaj wołowinę do garnka i brąz, około 7 minut na partię. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść mięso do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
GarnekGarnek
7
Zmniejszyć ciepło do średnio-niskich.
8
Dodaj posiekaną cebulę i posiekaną marchewkę do garnka; smażyć 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
9
Wymieszać z mąką. Powrót wołowiny i zgromadzonych soków do garnka. Wymieszać z koncentratem pomidorowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
10
Dodaj gałązki ziół, liście laurowe, pieczony czosnek i 2 szklanki wina; dusić 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczony CzosnekPieczony Czosnek
Liście LauroweLiście Laurowe
WinoWino
11
Dodaj 3 szklanki bulionu. Przykryć; dusić 1 1/2 godziny, od czasu do czasu mieszając. Uncover; dusić, aż mięso będzie miękkie, mieszając od czasu do czasu, o 1 1/2 godziny dłużej. Odrzuć gałązki ziół i liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
BulionBulion
MięsoMięso
12
Cebulę perłową gotować w dużym rondlu z wrzącej osolonej wody przez 2 minuty. Używając Sitka o średnicy od 4 do 5 cali, przełożyć cebulę do średniej miski; lekko ostudzić, a następnie obrać. Powrót wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula PerłowaCebula Perłowa
CebulaCebula
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
SitoSito
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
13
Dodać marchew i gotować do miękkości, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
14
Drenaż.
15
Przełożyć do miski z lodowatą wodą do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
16
Drenaż. (Boczek, gulasz i warzywa można przygotować 1 dzień wcześniej. Przykryć oddzielnie i przechowywać w lodówce.)
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
BoczekBoczek
GulaszGulasz
17
Ciepła 2 łyżki reserved boczek kapie na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapanie Z BoczkuKapanie Z Boczku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
18
Dodać grzyby; smażyć na złoty kolor, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
19
Dodaj cebulę perłową do grzybów; smażyć, aż cebula będzie złota, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula PerłowaCebula Perłowa
GrzybyGrzyby
CebulaCebula
20
Dodać marchew; gotować do ogrzania przez, o 3 protokół. Doprawić solą i pieprzem. Doprowadzić gulasz na wolnym ogniu, przerzedzenie z więcej bulionu, w razie potrzeby. Boczek i 2/3 warzyw wymieszać do gulaszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WarzywaWarzywa
MarchewMarchew
BoczekBoczek
BulionBulion
GulaszGulasz
21
Przenieść do dużej miski. Wierzch gulaszu z pozostałymi warzywami.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
GulaszGulasz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia39
Magazyn