Boczek, ziemniaki i Por

Boczek, ziemniaki i Por
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać boczek, ziemniaki, i Por Turnovers spróbować. Jedna porcja zawiera 879 kalorii, 30g białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje $3.57 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką wodę, maślankę, ziemniaki Yukon gold i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczenie porów, ziemniaków i boczku, Zupa z porów, boczków i ziemniaków, oraz Ravioli z ziemniaków, pora i boczku dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć ziemniaki, posiekany por i 3/4 szklanki wody w kuchence mikrofalowej pie płyty lub miski; lekko przykryć papierem woskowym. Kuchenka mikrofalowa w wysokiej 8 minut lub do miękkości, mieszając co 3 minuty. Grubo rozgnieść mieszaninę widelcem. Wmieszać szczypiorek i kolejne 5 składników (przez boczek). Lekko schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzczypiorekSzczypiorek
ZiemniakZiemniak
BoczekBoczek
WodaWoda
PorPor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
Papier WoskowanyPapier Woskowany
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Na lekko posypanej mąką kukurydzianą placki z ciasta pełnoziarnistego. Łyżka 1/4 szklanki mieszanki ziemniaków do środka każdego okręgu ciasta. Złożyć ciasto nad nadzieniem; docisnąć krawędzie widelcem lub palcami, aby uszczelnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
ZiemniakZiemniak
CiastoCiasto
PszenicaPszenica
4
Przekładamy na dużą blachę do pieczenia wyłożoną pergaminem. Szczyt każdego obrotu przebić widelcem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Piec w 425 przez 17 minut lub do lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Podawać na ciepło.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Magazyn