Boczek Vinaigrette z grillowanym Radicchio
Boczek Vinaigrette z grillowanym Radicchio może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 1,06 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 116 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, ocet jabłkowy, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Z łyżeczką wynik 52%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Grillowana Sałatka Radicchio z Gorgonzolanem i balsamicznym winegretem, Grillowana Sałatka z pora i Radicchio z cytrusowo-orzechowym winegretem, oraz Karmienie przyjaciół: pieczona Sałatka z brukselki z Radicchio, mimozą jajeczną i winegretem z boczku dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej niereaktywnej misce połącz wszystkie składniki z wyjątkiem radicchio.
Ubijać, aż Emulsja powstanie i rezerwy w temperaturze pokojowej.
Poćwiartować radicchio na gorącym grillu lub patelni grillowej. Gotować z każdej strony przez około 2 minuty na stronę. Chcesz osiągnąć lekko zwiędłe krawędzie.
Wyjąć z grilla i umieścić na talerzu. Przykryć miską ze stali nierdzewnej i pozostawić do gotowania na parze przez 5 minut.
Mżawka vinaigrette nad klinami radicchio i podawać natychmiast.