Boczek i ser topi się z czosnkową rukolą
Boczek i ser topi się z czosnkową rukolą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $4.09 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 49g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 525 kalorii. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soli i pieprzu, ząbki czosnku, ocet winny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 57%, to danie jest solidne. Spróbuj Garlicky Patty topi się z Provolone, Pieczona czerwona papryka i karmelizowana cebula topi się z boczkiem i serem Asiago, oraz Garlicky Grillowany ser z boczkiem i szpinakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni, gotować połowę boczku na umiarkowanym ogniu, obracając raz, aż ostry, o 6 protokół.
Osuszyć na ręcznikach papierowych. Powtórz z pozostałym boczkiem.
Na średniej patelni, doprowadzić wodę i oliwę z oliwek na wolnym ogniu.
Dodać czosnek w równej warstwie, przykryć i gotować na umiarkowanym ogniu, aż woda wyparuje, o 5 protokół. Odkryć i gotować na umiarkowanym ogniu, niezakłócony, aż czosnek zaczyna się złoty, o 5 minut dłużej. Jako kolory czosnku, przenieś go na talerz.
Do średniej miski wlać 1 łyżkę oleju czosnkowego.
Ubić musztardę i ocet, doprawić solą i pieprzem.
Ułóż chleb na blasze do pieczenia, a każdą kromkę polej 4 plastrami boczku. Przykryj boczek serem.
Piec przez 4 minuty, aż boczek skwierczy i ser się rozpuści.
Dodać rukolę i plasterki czosnku do dressingu w misce i wrzucić dobrze. Rukolę ułożyć na 4 serki i zamknąć kanapki; pokroić na pół i podawać.
Uwagi: rekomendacja piwa: bujne, słodowe piwo będzie pasowało do ziemistości chleba i kremowości sera. Wybierz jedną z lekko gorzką krawędzią, taką jak Paulaner Salvator Doppelbock z Niemiec lub Fuller ' s India Pale Ale z Anglii.