Boczek Dymny-Zupa Z Małży
Smoky Bacon-Clam Chowder może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 5. Jedna porcja zawiera 305 kalorii, 15g białka, oraz 13g tłuszczu. Na 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka cebuli, sól, pokrojone małże i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać ziemniaki, można śledzić to danie główne z Placek Ziemniaczany jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 41 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Zupa Z Małży I Boczku, Zupa Z Małży Bekonowych, oraz Zupa Z Małży Ziemniaczanych Z Boczkiem.
Instrukcje
Boczek gotować w dużym holenderskim piekarniku na średnim ogniu 6 minut lub do chrupkości.
Odcedzić boczek na ręczniku papierowym i pokruszyć.
Dodaj cebulę na patelnię, i smażyć 3 protokół.
Dodaj ziemniaki; smażyć 2 minuty lub aż lekko rumiane. Lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem. Wymieszać mąkę z mieszaniną ziemniaków i gotować 1 minutę.
Dodać sok z małży i dobrze wymieszać. Wymieszać z mlekiem; gotować na średnim ogniu 11 minut lub aż gęsty i bąbelkowy. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 11 minut lub do ziemniaków jest miękka.
Odcedzić małże, rezerwując 2 szklanki płynu. Wymieszać w małże i reserved płyn małży, i gotować 2 minuty lub do dokładnie ogrzanego. Wymieszać natkę pietruszki, pieprz i sól. Chochla do misek; wierzch z pokruszonym boczkiem.