Boczek Cheddar Jalapeno Cornbread

Boczek Cheddar Jalapeno Cornbread
Nigdy nie można mieć zbyt wiele południowych przepisów, więc dać boczek Cheddar Jalapeno Cornbread spróbować. Ten przepis służy 12 i kosztuje 73 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 474 kalorie. 21 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Sprawdza się jako bardzo przystępny chleb. Mieszanka mąki, proszku do pieczenia, mąki kukurydzianej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%. Podobne przepisy to Boczek Cheddar Jalapeno Cornbread, Chleb Kukurydziany Jalapeño Cheddar, oraz Chleb Kukurydziany Jalapeño Cheddar.

Instrukcje

1
Smażyć boczek na dużej żeliwnej patelni na średnim ogniu, okazjonalnie obracając, aż równomiernie rumiane, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Przenieść boczek na talerzu wyłożonym ręcznikiem papierowym; rezerwy pozostały smar boczku na patelni. Pokruszony bekon.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
3
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Umieść patelnię z tłuszczem boczku w piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapanie Z BoczkuKapanie Z Boczku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
PiekarnikPiekarnik
5
Mąkę, mąkę kukurydzianą, cukier, proszek do pieczenia i sól połączyć w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Ubić mleko, maślanka, masło, i jajka w innej misce; wymieszać mieszaninę mleka do mieszaniny mąki, aż tylko połączone. Ciasto będzie lekko grudkowate. Fold w Cheddar sera i papryki jalapeno. Pozostawić ciasto do odpoczynku w temperaturze pokojowej przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka JalapenoPapryka Jalapeno
Ser CheddarSer Cheddar
MaślankaMaślanka
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Wlać ciasto do gorącej patelni i posypać pokruszonym boczkiem, delikatnie naciskając boczek do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Prawdziwego BoczkuKawałki Prawdziwego Boczku
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, 30 do 35 minut. Ostudzić na patelni przez 10 minut przed krojeniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia

Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz

Chili można sparować z Cava, Grenache i Shiraz. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Możesz spróbować Casteller Cava Rosado. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.
Casteller Cava Rosado
Casteller Cava Rosado
Casteller Cava Rosé to pyszne wino musujące wytwarzane tradycyjną metodą, z drugą fermentacją w butelce. Starzone przez 12 miesięcy na osadzie przed wydaniem, konsekwentnie dostarcza smaki premium.Ta żywa, pikantna Cava dobrze pasuje do większości tapas, oprócz świeżych owoców, tarty jagodowe i miękkie, kremowe sery. Ma więcej niż wystarczająco stylu i substancji, aby być doskonałym aperitifem sam w sobie.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn