Blue Hawaiian
Przepis Niebieski hawajski może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w okolicy 45 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 187 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 1 i kosztuje $1.83 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz sok z limonki, sok ananasowy, liść ananasa i koło limonki oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Blue Hawaiian, Blue Hawaiian, oraz Koktajle Mai Tai i Blue Hawaiian dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz wszystkie składniki w shakerze koktajlowym. Top z lodem i wstrząsnąć energicznie. Przelej do wysokiej szklanki wypełnionej świeżym kruszonym lodem. (Lub po prostu połączyć wszystko w kubku blendera.
Dodaj 3/4 szklanki kruszonego lodu i blend flash przez 5 sekund.
Wlej do kieliszka koktajlowego.)
Dekoruj liściem ananasa i limonką.
Przedruk za zgodą wydawcy, Houghtona Mifflina Harcourta, ze 101 Tropical Drinks autorstwa Kim Haasarud. Zdjęcia Aleksandra Grablewskiego. Copyright 2013.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Winnica Alexana Revana Pinot Noir z oceną 4,7 na 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 42 dolarów za butelkę.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
#17 Wine Spectator Top 100 2013w 2010 Winnica Revana Pinot Noir jest doskonałą reprezentacją zarówno rocznika, jak i Winnicy Revana.Rok 2010 był trudnym okresem wegetacyjnym, ale dzięki drobiazgowej hodowli i mistrzowskiemu wytwarzaniu wina nasza mieszanka ośmiu różnych klonów Pinot noir wytworzyła intensywną, złożoną i zrównoważoną winę. Jasne, przednie aromaty czarnej wiśni, suszonych ziół i nuty flory są podnoszone przez melasę i kwiat anyżu. Massiveblack wiśniowe smaki są dekadenckie i dobrze integrują się z tonami przypraw,coli i kakao. Tekstura jest bujna i bogata, wykończona miękkimi taninami, które zapewniają idealną strukturę do celularyzacji.