Blue Chip Nachos
Przepis Blue Chip Nachos może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 15 minut. Ten przepis służy 10. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 198 kalorii, 3G białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz maytag, serek topiony, liście rozmarynu i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Blue Chip Nachos, Blue Corn Chip Nachos z serem Pepper Jack, oraz Black & Blue Burger Nachos dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°. linia cookie arkusz z gotowania pergaminu papieru.
Rozłóż chipsy ziemniaczane w podwójnej warstwie na blasze ciastka.
W małej misce wymieszać ser pleśniowy, śmietanę do ubijania i ser śmietankowy. Mieszanka serowa Dollop na chipsy ziemniaczane.
Posypać orzechami włoskimi.
Piec 2 do 3 minut lub do ogrzania. Ostrożnie wsuń wióry i pergamin na drewnianą deskę lub półmisek.
Posypać tymiankiem i rozmarynem; skropić szkliwem balsamicznym.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 62 dolarów za butelkę.
![EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir]()
EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir
Pachnący suszony płatek róży i potpourri jagód płyną bujnym, soczystym wejściem. Ciemniejsze konfitury malinowe i aromaty jeżyn wypełniają midpalate, z goździkami i akcentami podłogi leśnej pokazującymi aż do końca. To wino jest bogate i jedwabiste od początku do końca, z pięknymi nutami owoców i przypraw, które pozostają na podniebieniu.