Blender Biały Chleb
Blender biały chleb może być tylko chleb, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 396 kalorii, 10g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Mieszanka aktywnych drożdży, soli, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 45%, co jest solidne. Spróbuj Blender Chleb Jabłkowy, Domowy Blender SOS Enchilada + Wolf Gourmet Blender Giveaway, oraz Blender Chleb Owsiany Jagodowy Bananowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć 1 1/2 szklanki mąki i drożdży w pojemniku blendera. Przykryj i pulsuj do wymieszania. Do rondla odmierzamy mleko, cukier i sól. Ogrzać na małym ogniu, aż skracanie się stopi.
Wyjąć z ognia i schłodzić, aż ledwo ogrzeje się w dotyku.
Wlej to do blendera z mąką.
Dodaj jajko; zmiksuj na najniższym ustawieniu, aby wymieszać.
Wlać zmieszaną mieszaninę do miski i wymieszać z wystarczającą ilością mąki, aby ciasto było umiarkowanie sztywne. Przykryć ręcznikiem i odstawić do podwojenia wielkości, o 45 protokół.
Rozwałkować ciasto i wyjąć z miski na lekko posypaną mąką powierzchnię. Nasmaruj patelnię bochenek o wymiarach 9x5 cali, a ciasto pozostaw na kilka minut. Uformuj ciasto na bochenek i umieść na patelni.
Odstawić ponownie, aż podwoi Rozmiar, 30 do 40 minut.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Piec Bochenek, aż głęboki złoty kolor, 40 do 45 protokół.