Blade steki z pieczarkami
Blade steki z pieczarkami to bezglutenowe przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 97 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz ocet balsamiczny, oliwę z oliwek, sos sojowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 25%, co nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Blade steki z pieczarkami, Miso Sezam Grillowane Steki Blade, oraz Steki Chuck Blade z sosem ziołowo-winnym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pat steki suche i pokroić 3 (1-cal-long) szczeliny, 1 cal od siebie, w poprzek chrząstki środkowej (aby utrzymać mięso z curling), a następnie posypać steki z solą i pieprzem.
Rozgrzać olej w 12-calowej ciężkiej patelni na umiarkowanie wysokim ogniu do gorąca, ale nie palenie, następnie gotować steki, obracając się raz, aż mięso jest po prostu średnio rzadkie, 4 do 6 minut łącznie.
Steki przekładamy na talerz i przykrywamy luźno folią.
Dodać masło do patelni i podsmażyć grzyby i szalotka, często mieszając, aż grzyby są rumiane i miękkie, o 4 protokół, następnie przenieść do półmiska ze stekami.
Dodaj ocet i sos sojowy na patelni i dusić, mieszając i skrobanie się wszelkie brązowe kawałki, 2 protokół.
Dodać 1/2 szklanki bulionu wołowego i dusić 2 protokół.
Podczas simmers SOS, mieszać skrobi kukurydzianej do pozostałych 2 łyżeczki bulionu w filiżance. Wymieszać mieszaninę skrobi kukurydzianej w sosie i gotować na wolnym ogniu, mieszając, 1 minutę. Powrót steki i grzyby, wraz z soków zgromadzonych na półmisku, na patelni i dusić, obracając steki w sosie, aż po prostu ogrzewane przez, o 1 minuta.