Blade steki z pieczarkami

Blade steki z pieczarkami
Blade steki z pieczarkami to bezglutenowe przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 97 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz ocet balsamiczny, oliwę z oliwek, sos sojowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 25%, co nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Blade steki z pieczarkami, Miso Sezam Grillowane Steki Blade, oraz Steki Chuck Blade z sosem ziołowo-winnym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pat steki suche i pokroić 3 (1-cal-long) szczeliny, 1 cal od siebie, w poprzek chrząstki środkowej (aby utrzymać mięso z curling), a następnie posypać steki z solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
StekStek
MięsoMięso
2
Rozgrzać olej w 12-calowej ciężkiej patelni na umiarkowanie wysokim ogniu do gorąca, ale nie palenie, następnie gotować steki, obracając się raz, aż mięso jest po prostu średnio rzadkie, 4 do 6 minut łącznie.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
MięsoMięso
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Steki przekładamy na talerz i przykrywamy luźno folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
4
Dodać masło do patelni i podsmażyć grzyby i szalotka, często mieszając, aż grzyby są rumiane i miękkie, o 4 protokół, następnie przenieść do półmiska ze stekami.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
SzalotkaSzalotka
MasłoMasło
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodaj ocet i sos sojowy na patelni i dusić, mieszając i skrobanie się wszelkie brązowe kawałki, 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SojowySos Sojowy
OcetOcet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodać 1/2 szklanki bulionu wołowego i dusić 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion WołowyBulion Wołowy
7
Podczas simmers SOS, mieszać skrobi kukurydzianej do pozostałych 2 łyżeczki bulionu w filiżance. Wymieszać mieszaninę skrobi kukurydzianej w sosie i gotować na wolnym ogniu, mieszając, 1 minutę. Powrót steki i grzyby, wraz z soków zgromadzonych na półmisku, na patelni i dusić, obracając steki w sosie, aż po prostu ogrzewane przez, o 1 minuta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
GrzybyGrzyby
StekStek
BulionBulion
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn