Black and Tan Beer Pops

Black and Tan Beer Pops
Czarny I Tan piwa Pops może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 14. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 117 kalorii. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz piwo brown ale, syrop o smaku czekoladowym, śmietanę do bicia i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Ojca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 11 godzin i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Black Cat Pops, Czarno-białe Brownie Pops, oraz Black Cat Rice Cereal Treat Pops dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby warstwa tan, w średniej misce, wymieszać razem 2/3 szklanki mleka skondensowanego, brown ale beer i 1 1/2 łyżeczki wanilii, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Niebieskich Ziemniaków2 Funty Niebieskich Ziemniaków
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
AleAle
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
W schłodzonej średniej misce ubij 1 szklankę śmietany do ubijania mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż utworzą się sztywne szczyty. Złóż bitą śmietanę do skondensowanej mieszanki mlecznej. Podzielić mieszaninę między czternaście 5-uncji kubki papierowe (około 1/4 szklanki każdy). Przykryj folią; włóż craft stick (płaski drewniany kij z okrągłymi końcami) przez folię do środka popu. Zamrażać 3 do 4 godzin lub do zamrożenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Niebieskich Ziemniaków2 Funty Niebieskich Ziemniaków
Cytrynowy Budyń BłyskawicznyCytrynowy Budyń Błyskawiczny
Gumowata CytrynaGumowata Cytryna
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
3
Gdy pierwsza warstwa zostanie zamrożona, Utwórz czarną warstwę. Aby czarna warstwa, w średniej misce, wymieszać razem 2/3 szklanki mleka skondensowanego, mocne piwo, syrop czekoladowy i 1 1/2 łyżeczki wanilii, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Mrożonego Jogurtu O Niskiej Zawartości Tłuszczu I Czekolady2 Szklanki Mrożonego Jogurtu O Niskiej Zawartości Tłuszczu I Czekolady
2 Funty Niebieskich Ziemniaków2 Funty Niebieskich Ziemniaków
StoutStout
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
W schłodzonej średniej misce ubij 1 szklankę śmietany do ubijania mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż utworzą się sztywne szczyty. Złóż bitą śmietanę do skondensowanej mieszanki mlecznej.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Niebieskich Ziemniaków2 Funty Niebieskich Ziemniaków
Cytrynowy Budyń BłyskawicznyCytrynowy Budyń Błyskawiczny
Gumowata CytrynaGumowata Cytryna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Usuń folię z pops.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
6
Wlać mieszaninę na zamrożoną warstwę. Zwróć folię do pops, aby pomóc w podparciu patyków. Zamrażać około 8 godzin lub do zamrożenia przed podaniem. Przechowuj Pozostałe Popy w zamrażarce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W11 hrs, 40 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn