Bizcochitos

Bizcochitos
Bizcochitos może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 71 kalorii. Ten przepis służy 55 i kosztuje 8 centów za porcję. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka masła, proszku do pieczenia, brandy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 8%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Bizcochitos, oraz Orange Bizcochitos.

Instrukcje

1
W misce, z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, ubić masło i 3/4 szklanki cukru, aż będzie gładka. Ubić w jajku, brandy i nasion anyżu. Wymieszać lub ubić w mące i proszku do pieczenia, aż dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
AnyżAnyż
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Podziel ciasto na pół. Spłaszczyć każdą porcję dłońmi w 1-cal-gruby okrągły. Owinąć każdą porcję folią hermetyczną i zamrozić do twardości, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
3
Rozpakuj ciasto. Na lekko posypanej mąką powierzchni, z posypanym mąką wałkiem do ciasta, wałkuj ciasto, porcja na raz, do grubości 1/8 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
4
Foremkami do ciastek z mąką pokroić ciasto na pożądane kształty (jeśli ciasto stanie się zbyt miękkie do obsługi, zamrozić na krótko, aż znów będzie twarde).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Foremka Do CiastekForemka Do Ciastek
5
Z szeroką szpatułką lub palcami, przenieść ciasteczka do masłem lub gotowania pergaminu pokryte 12-przez 15-calowe blachy do pieczenia, odstępy je o 1 cal od siebie. Zbierz resztki, pat w piłkę, i powtórzyć toczenia i cięcia. W małej misce, wymieszać pozostałe 1/4 szklanki cukru i cynamonu.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
Pliki CookiePliki Cookie
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
SzpatułkaSzpatułka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Posypać cukrem cynamonowym wycięciami na prześcieradłach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier CynamonowyCukier Cynamonowy
Wyciąć CiasteczkaWyciąć Ciasteczka
7
Piec ciastka w piekarniku 300 do złotego koloru, około 15 minut; jeśli pieczenie więcej niż jednej patelni na raz, Zmień pozycje patelni w połowie pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
8
Za pomocą szerokiej szpatułki przenieś ciasteczka do stojaków w celu ostygnięcia. Jeśli gorące ciasteczka zaczną pękać, wsuń cienką szpatułkę pod nimi, aby zwolnić, odstaw na arkuszach, aby wzmocnić, około 5 minut, a następnie przenieś do stojaków, aby całkowicie ostygnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje55
Ocena Zdrowia0
Magazyn