Biszkopty Dyniowo-Parmezanowe
Biszkopty z dynią i parmezanem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 129 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz proszek do pieczenia, gałkę muszkatołową, dynię i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Biszkopty Z Parmezanem Z Dyni, Parmezan Bazylia Biszkopty, oraz Chrupiące Ciastka Z Parmezanem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F; linia blachy do pieczenia z pergaminem.
W dużej misce wymieszać mąkę, proszek do pieczenia, cukier, sól i gałkę muszkatołową.
Ubij w 1 łyżce parmezanu.
Dodać pokrojone w kostkę masło i pracować w opuszkami palców, aż mieszanina wygląda jak gruba okruchy.
Wymieszać dynię i śmietanę w małej misce i zalać mieszaniną mąki.
Wymieszaj rękami lub widelcem, aby uzyskać miękkie ciasto.
Obróć ciasto na lekko posypaną mąką powierzchnię i rozwałkuj do prostokąta o grubości 3/4 cala za pomocą wałka do ciasta z mąką.
Wyciąć herbatniki za pomocą 2-calowego okrągłego noża i ułożyć około 2 cale od siebie na przygotowanej blasze do pieczenia.
Blaty posmarować roztopionym masłem i posypać pozostałą 1 łyżką parmezanu.
Piec na złoty kolor, 15 do 20 minut.
Przenieś blachę do stojaka i niech herbatniki ostygną lekko przed podaniem lub ostudzić całkowicie i zamrozić (patrz Notatka kucharza).