Biszkoptowa Zapiekanka Pomidorowo-Wołowa
Biscuit-Topped pomidorowo-wołowina piec może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 237 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.17 za porcję. Ten przepis z Kraft Recipes ma 180 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Udaj się do sklepu i odebrać pieczenia mix, mleko, jajko, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Biszkoptowy zapiekanka z kurczakiem i warzywami, Zapiekanka Wołowa Z Nadzieniem Biszkoptowym, oraz Biscuit-Topped Beef N Beans dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Brązowe mięso w dużej patelni nonstick na średnim ogniu; odcedzić. Powrót mięsa na patelnię.
Dodać cebulę; gotować i mieszać 5 min. Wymieszać z zupą. Łyżka do 2-qt. naczynie do pieczenia spryskane sprayem do gotowania.
Jajko i mleko ubić w średniej misce do wymieszania. Wymieszać z serem i cebulą.
Dodać mieszankę do pieczenia; mieszać tylko do zwilżenia. Drop przez łyżki na mieszaninie mięsa.
Piec 35 min. lub do czasu, aż polewa biszkoptowa będzie złotobrązowa.