Biszkopt wiśniowo-migdałowy z pistacjowym crème fraîche

Biszkopt wiśniowo-migdałowy z pistacjowym crème fraîche
Biszkopt wiśniowo-migdałowy z pistacjowym crème fraîche zajmuje mniej więcej 55 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 382 kalorie. Na $1.97 za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Mieszanka orzechów pistacjowych, cukier, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 115 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za lacto ovo vegetarian dieta. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 28%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Migdałowy tort śliwkowy z Creme Fraiche, Babeczki jagodowo-migdałowe z Creme Fraîche, oraz Ciasto migdałowe z cytryną i Crème Fraîche Glaze.

Instrukcje

1
Rozgrzać dużą patelnię. Na gorąco dodajemy wiśnie, sok z cytryny, skórkę pomarańczową i cukier. Pozwól wiśnie gotować i zwolnić ich soki na 4-5 minut, aż będą miękkie i soki są syropy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Przenieś wiśnie do podstawy ceramicznego naczynia o średnicy 20-22 cm. W tym momencie możesz schłodzić danie do pół godziny przed tym, jak chcesz zjeść, a następnie zakończyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ceramiczna Forma CiastaCeramiczna Forma Ciasta
3
Piekarnik do 180C / 160C wentylator / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Aby zrobić polewę, umieść jajka i cukier w dużej misce i ubijaj, aż lekka i spieniona będzie najlepsza elektryczna trzepaczka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Dodaj ekstrakt i wodę z kwiatu pomarańczy podczas ubijania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Wody Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)1 łyżka Wody Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)
Ciepła, Mocna Parzona KawaCiepła, Mocna Parzona Kawa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
6
Gdy mieszanina jest bardzo lekka i przewiewna, ubij śmietanę. Na koniec przesiać mąkę i szczyptę soli. Ostrożnie złóż je do mieszaniny jaj za pomocą dużej metalowej łyżki, aż nie będzie grudek.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(duża Tuba)(duża Tuba)
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
7
Wlać mieszankę biszkoptową na wiśnie i użyć tylnej części łyżki, aby równomiernie przykryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
8
Piec przez 20 minut, aż dobrze wzrosną i równomiernie rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
9
Podczas pieczenia biszkoptu, wymieszać posiekane pistacje do crme frache i łyżkę do naczynia do serwowania. Gdy biszkopt jest ugotowany, wyjmij go z piekarnika i pozostaw do ostygnięcia przez 10 minut, a następnie posmaruj cukrem pudrem i podawaj z pistacjowymi crme frache.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn