Biszkopt Melasowy
Melasa biszkopt może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 139 kalorii. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby uznały ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz mąkę ciasto, sok z cytryny, sól, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Melasa Gąbka Cukierki, Biszkopt, oraz Biszkopt dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Ubić białka, tworząc wilgotne szczyty. Stopniowo ubić w 1/4 szklanki białego cukru i soli. Beat aż bardzo sztywne i błyszczące.
Ubić żółtka i 1/4 szklanki białego cukru, aż będą bardzo lekkie i puszyste. Ubić w melasie, startej skórce cytryny i soku z cytryny. Wymieszać z mąką tortową. Składamy bezę delikatnie na ciasto.
Wlać ciasto do nieoczyszczonej 9-calowej patelni z rurką.
Wyjąć ciasto z piekarnika i odwrócić do ostygnięcia. Poluzuj krawędzie i usuń ciasto z patelni.