Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d 'oeuvre, więc dać duże danie O' Nachos spróbować. Na 2,57 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 713 kalorii, 20g białka, oraz 48 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz wielokolorowe chipsy tortilla, chili, guacamole i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 5 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Duże i puszyste pieczone naleśniki z maślanką, Ball Park Nachos from ' Ultimate Nachos, oraz Patelnia nachos śniadaniowa z ' Ultimate Nachos dla podobnych receptur.
Rozłóż połowę chipsów tortilla na dnie głębokiej patelni żeliwnej 12-calowej lub patelni tortowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Chipsów Tortilla O Smaku Limonki, Podzielonych Na Kawałki Wielkości Kęsa (około 6 Uncji)
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)
4
Posypać połową masy serowej i piec, aż ser się rozpuści, około 5 minut. Top z pozostałych chipsów i posypać pozostałą mieszaninę sera i czarnej fasoli. Powrót do piekarnika i piec, aż ser topi się, o 5 Więcej minut.
Wyjąć nachos z piekarnika i skropić sosem serowym, a następnie dodać chili i guacamole. Top z kwaśną śmietaną, pico de gallo, marynowane jalapenos i szalotki.
3 łyżki masła rozpuścić w rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
7
Dodać 1 łyżeczkę każdy mielony czosnek i szalotka; gotować 5 protokół. Wymieszać 3 łyżki mąki i 1/2 łyżeczki soli; gotować, mieszając, 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pieprzowo-cytrynowy
Szalotka, Tarta Lub Posiekana
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
8
Dodać 1/2 szklanki mleka; ubijać do zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
9
Dodaj 1 szklankę cheddar, doprawić pieprzem i mieszać, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kraft® Ostry Ser Cheddar
8 (U-12) Krewetek
10
Rozgnieść 2 awokado widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Piersi Z Indyka
11
Dodaj 1/4 szklanki pokrojonej w kostkę białej cebuli, 1/3 szklanki pokrojonego w kostkę pomidora, 4 łyżeczki posiekanej kolendry, 1 łyżkę soku z limonki, 2 łyżeczki mielonego jalapeno oraz sól i pieprz. Naciśnij folię bezpośrednio na powierzchnię i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowa do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Cebula Biała
1 Truskawka Bez łuski
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Meksykańskie można połączyć z Riesling, Sparkling rosé i Pinot Noir. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Domaine LeSeurre Dry Cuvee Classique Riesling z oceną 4,8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
Domaine LeSeurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sok Domaine LeSeurre ' s Riesling jest fermentowany w 100% w zbiornikach ze stali nierdzewnej. Podczas gdy na drożdżach wino jest mieszane ręcznie (bâtonnage sur lies) raz w miesiącu, przez 11 miesięcy. Proces ten rozwija dodatkową złożoność smaków i aromatów. Ten suchy Riesling ma zapachy kwiatów cytrusowych i skórki cytrynowej, warstwowe na podniebieniu z nutami gruszki.Ten Riesling dobrze komponuje się z amandyną pstrągową, surowymi ostrygami i jest uroczym aperitifem.