Białe Stado Ryb
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj białej ryby. Jedna porcja zawiera 151 kalorii, 23G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje $3.04 za porcję. Przynosi ci to Epikurious. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, kości i głowy ryb o białym mięsie, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 40%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Białe Stado Ryb, Białe Stado Ryb, oraz Białe Stado Ryb.
Instrukcje
Masło rozprowadzić na dnie 6-do 8-quart ciężkiego garnka.
Dodać ości rybne i główki, cebulę, łodygi pietruszki, sok z cytryny i sól i gotować, przykryte, na umiarkowanie wysokim ogniu, bez mieszania, 5 minut. (
Mieszanina paruje we własnych sokach.)
Dodaj wodę i wino i doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, odtłuszczanie piany, 25 minut.
Wlać wywar przez sito o drobnych oczkach do dużej miski, naciskając, a następnie odrzucając ciała stałe.
Zapas może być wykonany z wyprzedzeniem i całkowicie schłodzony, odsłonięty, a następnie schłodzony, pokryty, przez 2 dni lub zamrożony na 1 miesiąc.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. St. Michael-Eppan gniew Pinot Grigio z 4.3 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
W zależności od gleby i mikroklimatu, Pinot gris waha się od prostego codziennego wina aż do absolutnych górnych narośli. Ciepłe, nasłonecznione winnice w miejscach gniewu, z gliniastymi, wapiennymi glebami żwirowymi, są podręcznikowym przykładem. Gniew Alto Adige Pinot Grigio ma szlachetną strukturę, ładną równowagę i drobną kwasowość-dzięki czemu picie jest absolutną przyjemnością. Mocna Biel dobrze komponuje się z rybą i zupą rybną, pierś perliczki lub filet cielęcy.