Bezglutenowy 4 Składnik Żurawinowy Drobiazg
Bezglutenowy 4 Składnik żurawinowy drobiazg może być tylko Szkocki przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 188 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 50 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz bitą śmietanę, sos żurawinowy, cukier cukierniczy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bezglutenowy Drobiazg Żurawinowy Kokosowy, 4 Składniki Almond Butter Bites {Bez Glutenu, Bez Nabiału, Bez Ziarna}, oraz Naleśniki ziemniaczane 2-składnikowe {bezglutenowe, bezmleczne,bez orzechów} dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce, połączyć 1/2 szklanki sosu żurawinowego i twarogu. Beat na średniej prędkości, aż lekkie i puszyste, o 30 sekund. Spróbuj. Jeśli krem żurawinowy nie jest wystarczająco słodki, dodaj cukier cukierniczy do smaku.
Na dno sześciu kubków deserowych ułożyć około jednej łyżki sosu żurawinowego. Łyżka w dwóch do trzech łyżek śmietany żurawinowej.
Warstwę posypać pokruszonymi ciasteczkami czekoladowymi.
Dodaj kolejną warstwę kremu żurawinowego i czekoladowych ciasteczek. Top z bitą śmietaną i, w razie potrzeby, posypać mini-czekoladowe chipsy.
Podawać natychmiast lub schłodzić, aż będzie gotowy do podania. Przechowywać do dwóch dni w lodówce.