Bezglutenowe Łatwe Dyniowe Desery Kwadraty

Bezglutenowe Łatwe Dyniowe Desery Kwadraty
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deserowych, więc dać bezglutenowe łatwe Dynia deser kwadraty spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 357 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje 81 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać masło, ciasto mix, Pumpkin Pie mix, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Płatki owsiane z dyni (wegańskie, bezglutenowe, bez oleju), Placki dyniowe (bezglutenowe, wegańskie, o niskiej zawartości cukru), oraz Wegańskie placki Pumpkin Pie z bezglutenową skorupą Graham Cracker.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°. Spray 13x9-calowy patelni z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Wymieszać ciasto z dyni na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pumpkin Pie MixPumpkin Pie Mix
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Posypać suche ciasto wymieszać na dyni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto MixCiasto Mix
DyniaDynia
4
Posypać masłem i orzechami pekan na ciasto mix.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto MixCiasto Mix
MasłoMasło
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
5
Obracać nożem przez mieszaninę. Obróć patelnię o jedną czwartą i powtórz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
PatelniaPatelnia
6
Piec 50 do 60 minut lub do lekko rumiane i top jest ustawiony.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia6
Magazyn