Bezglutenowe Łatwe Dyniowe Desery Kwadraty
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deserowych, więc dać bezglutenowe łatwe Dynia deser kwadraty spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 357 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje 81 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać masło, ciasto mix, Pumpkin Pie mix, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Płatki owsiane z dyni (wegańskie, bezglutenowe, bez oleju), Placki dyniowe (bezglutenowe, wegańskie, o niskiej zawartości cukru), oraz Wegańskie placki Pumpkin Pie z bezglutenową skorupą Graham Cracker.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. Spray 13x9-calowy patelni z natryskiem do gotowania.
Wymieszać ciasto z dyni na patelni.
Posypać suche ciasto wymieszać na dyni.
Posypać masłem i orzechami pekan na ciasto mix.
Obracać nożem przez mieszaninę. Obróć patelnię o jedną czwartą i powtórz.
Piec 50 do 60 minut lub do lekko rumiane i top jest ustawiony.