Bezglutenowe dyni miód Spice Cookies

Bezglutenowe dyni miód Spice Cookies
Bezglutenowe dyni miód Spice Cookies wymaga z grubsza 30 minut od początku do końca. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 100 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 36. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sól, mieszankę mąki, żurawinę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Bezglutenowe ciasteczka z dyni {ciasteczka na raka u dzieci}, Pumpkin Spice Latte Chocolate Chip Cookies (bezglutenowe), oraz Wtorek bezglutenowy: ciasto czekoladowe z dyni bez alergenów.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 350 stopni F. smar lub linii z pergaminu 3 arkusze cookie. W misce ubijamy suche składniki. Na mikserze stojącym wyposażonym w przystawkę łopatkową lub mikserem ręcznym, śmietanę razem miód i masło. Ubić w dyni i jajku (mieszanina będzie wyglądać zsiadłe, ale wygładzić po dodaniu suchych składników).
Składniki, których będziesz potrzebować
DyniaDynia
MasłoMasło
Pliki CookiePliki Cookie
KremKrem
MiódMiód
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Mikser StojącyMikser Stojący
Mikser RęcznyMikser Ręczny
TrzepaczkaTrzepaczka
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
PiekarnikPiekarnik
2
Na niskiej prędkości, wymieszać w suchych składników aż do wymieszania; wymieszać w pekan i żurawiny. Upuść łyżki ciasta na przygotowane arkusze ciastek, pozostawiając 1 cal między nimi.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
Pliki CookiePliki Cookie
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
Piec 15 minut lub do firmy w dotyku. Ostudzić na patelni 5 minut; szpatułką, przenieść do stojaka z drutu i całkowicie ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
SzpatułkaSzpatułka
PatelniaPatelnia
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia0
Magazyn