Bezglutenowe dyni miód Spice Cookies wymaga z grubsza 30 minut od początku do końca. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 100 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 36. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sól, mieszankę mąki, żurawinę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Bezglutenowe ciasteczka z dyni {ciasteczka na raka u dzieci}, Pumpkin Spice Latte Chocolate Chip Cookies (bezglutenowe), oraz Wtorek bezglutenowy: ciasto czekoladowe z dyni bez alergenów.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 350 stopni F. smar lub linii z pergaminu 3 arkusze cookie. W misce ubijamy suche składniki. Na mikserze stojącym wyposażonym w przystawkę łopatkową lub mikserem ręcznym, śmietanę razem miód i masło. Ubić w dyni i jajku (mieszanina będzie wyglądać zsiadłe, ale wygładzić po dodaniu suchych składników).
Składniki, których będziesz potrzebować
Dynia
Masło
Pliki Cookie
Krem
Miód
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do Pieczenia
Blacha Do Pieczenia
Mikser Stojący
Mikser Ręczny
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Piekarnik
2
Na niskiej prędkości, wymieszać w suchych składników aż do wymieszania; wymieszać w pekan i żurawiny. Upuść łyżki ciasta na przygotowane arkusze ciastek, pozostawiając 1 cal między nimi.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawina
Pliki Cookie
Orzeszki Pekan
Ciasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
3
Piec 15 minut lub do firmy w dotyku. Ostudzić na patelni 5 minut; szpatułką, przenieść do stojaka z drutu i całkowicie ostudzić.